Band tussen moeder en kind


Honderden foto’s van je kind(eren), maar eigenlijk geen enkele foto van jullie samen? Ben jij degene die altijd de foto’s maakt en nooit aan de andere kant van de camera staat? En als je daar dan wél eens staat.. zijn de foto’s dan niet zoals gehoopt? Heel herkenbaar en jammer! Tijd voor verandering. Het is enorm bijzonder om de warme, pure en échte band tussen moeder en kind vast te mogen leggen. Zie deze shoot als een uitje met elkaar, waar jullie later met de foto’s vol trots op terug kunnen kijken. Ik zal zorgen voor een ontspannen sfeer, waarin ik jullie begeleid bij het vinden van de perfecte poses. We zullen grapjes maken, er kan geknuffeld worden en lekker rondlopen. Ik probeer jullie zo op een ongedwongen manier vast te leggen. De shoot duurt ongeveer 30 tot 45 minuten, maar ik let niet op de tijd. Het is mogelijk dat de shoot wat langer duurt.


Het maakt niet uit hoe oud jij en je kind(eren) zijn. Heb je een baby, een peuter, een tiener of zelfs ouder? Ik leg jullie verbinding vast op camera. Een blijvende herinnering aan een periode die jij met je kind(eren) hebt gehad. 


Ik werk met volledig daglicht en maak graag gebruik van zonsopkomst en zonsondergang, het zogeheten golden hour. Dit zorgt voor warme beelden. Ik spreek bijvoorkeur daarom het liefst af in de ochtend of later in de middag/avond. Dit geldt ook voor een bewolkte dag. Daarnaast is de locatie net zo belangrijk voor het maken van fijne warme beelden. De heide, het strand, de duinen en het bosgebied zijn mijn favoriete locaties! Tijdens het boeken van de shoot kijken we samen naar jullie wensen en wat jullie voorkeur heeft met betrekking tot de locatie.

Tarief €155
  • 30 min fotografie op locatie  
  • Kleding en styling advies 
  • Gebruik van klanten garderobe
  • Tijdens de shoot is een kledingwissel mogelijk
  • Toegang tot jouw online album. Je kunt hierin zelf je favorieten aangeven
  • Inclusief 8 digitale beelden in hoge resolutie (kleur en z/w)Vanaf 20 km Buiten 7324 wordt een kilometervergoeding gerekend van €0,30 per kilometer. Ik werk op maximaal 60 minuten rijden, dat is ongeveer 90 km vanaf Apeldoorn.


Foto's bijbestellen is mogelijk. De tarieven hiervoor zijn:

1 foto €8

5 foto's voor €35

10 foto's voor €60