Over mij


Wat leuk dat je hier bent! Voordat je voor de camera staat, kan ik mij best voorstellen dat je wilt weten wie de persoon achter de camera is! Ik ben Celine, geboren en opgegroeid in een dorpje in Friesland. Tegenwoordig woon ik samen met mijn man en twee zoontjes, Iven (2020) & Kenji (2023) in Apeldoorn. Lekker centraal en veel mooie locaties in de buurt! Ik hou er dan ook van om steeds weer de mooiste locaties te vinden voor fotoshoots. Ik ben dol op shoppen, koffie drinken en mijn huis leuk inrichten. Als jong meisje was ik altijd al met fotografie bezig. Herinneringen maken en vastleggen op beeld is iets dat ik belangrijk en waardevol vind. Daarom doe ik dit ook graag voor anderen. De lieve woorden en waardering na het opleveren van de foto's geven mij enorm veel energie, daar ben ik erg dankbaar voor.


Een fotoshoot is een prachtig moment om te plannen; de perfecte gelegenheid om je mijlpalen te vieren. Lijkt het je leuk om bij mij een fotoshoot te boeken en kom jij binnenkort ook herinneringen met mij maken? Ik kijk er naar uit om jullie ook te leren kennen. Neem gerust, vrijblijvend contact met mij op!


Liefs,


Celine


Foto's die je later weer terugbrengen naar toen.

Foto met mijn twee zoontjes. Gemaakt door: Kims foto's