Over mij


Wat leuk dat je hier bent! Voordat je voor de camera staat, kan ik mij best voorstellen dat je wilt weten wie de persoon achter de camera is! Ik ben Celine, geboren en opgegroeid in een dorpje in Friesland. Tegenwoordig woon ik samen met mijn man en zoontje (2,5) in Apeldoorn. Ik ben dol op shoppen, koffie drinken en mijn huis leuk inrichten. Als jong meisje was ik altijd al met fotografie bezig. Herinneringen maken en vastleggen op beeld is iets dat ik belangrijk en waardevol vind. Daarom doe ik dit ook graag voor anderen. Ik vind het een ontzettende eer om bij bepaalde gebeurtenissen te mogen zijn. De ene keer is dat een bruiloft, de andere keer een familieshoot.


Een fotoshoot is een prachtig moment om te plannen; de perfecte gelegenheid om je mijlpalen te vieren. Wat mij iedere keer het meeste bijblijft is hoe ontroerd mensen kunnen zijn. Het terugkijken van foto’s waarop mensen elkaar het ja-woord geven, de knuffel die een moeder en dochter elkaar geven voor het huwelijk, foto’s van een stel dat hun eerste kindje verwacht. Het blijft bijzonder om mee te mogen maken. Lijkt het je leuk om bij mij een fotoshoot te boeken? Neem dan gerust, vrijblijvend contact met mij op. 


Foto's die je later weer terugbrengen naar toen.