Klanten garderobe

Jullie kledingkeuze bepaalt samen met de locatie voor een groot deel de sfeer op de foto's. Weet je niet wat je aan moet trekken tijdens je fotosessie of heb je niks leuks in de kast? Ik heb een garderobe met liefde en zorg samengesteld. Deze jurken zijn kosteloos te leen en mag je gebruiken tijdens een fotoshoot naar keuze. Geef het nummer van de jurk aan die je wilt lenen en stuur deze tijdig voor je afspraak naar mij door. Dan weet ik welke jurken ik mee mag nemen. Hieronder kun je enkele items uit mijn klanten garderobe bekijken. Deze jurken zijn allemaal te dragen als je zwanger bent. Maar ook bijvoorbeeld bij de Newborn fotoshoot, mama en ik fotoshoot of wanneer je een mooie fotoshoot met je gezin wilt.

Jurk 1. one size en Te dragen van maat XS t/m XXL. Ook te dragen met een zwangere buik.
Jurk 2. one size en Te dragen van maat XS t/m XXL. Ook te dragen met een zwangere buik.
Jurk 3. Te dragen van maat XS t/m L. Ook te dragen met een zwangere buik.
Jurk/kaftan 4. One size en Te dragen van maat XS t/m XL. Ook te dragen met een zwangere buik.
Jurk 5. One size en te dragen van maat XS t/m xL. Ook te dragen met een zwangere buik.ZOWEL AAN ELKAAR ALS LOS TE DRAGEN.
Jurk 6. One Size en te dragen t/m maat L. Elastiek in de taille. De Jurk heeft een vaste onderrok, dus schijnt niet door. Ook te dragen met een zwangere buik.
Jurk 7. Te dragen van maat XS t/m xXL. Ook te dragen met een zwangere buik. Ook mooi om off shoulder te dragen.
Jurk 8. Terracotta kleur, Te dragen van maat XS t/m L. Ook te dragen met een zwangere buik.
Jurk 9. One size en te dragen van maat XS t/m xL. Ook te dragen met een zwangere buik.ZOWEL AAN ELKAAR ALS LOS TE DRAGEN.
Jurk 10. te dragen van maat XS t/m L. Ook te dragen met een zwangere buik.