Meest gestelde vragen

Hoe gaat het boeken van een fotoshoot in zijn werk?

Wanneer je een fotoshoot wilt boeken, kun je het contactformulier invullen onder aan deze pagina. Ik zal je dan mijn informatie brochure toesturen. Zijn jullie na het lezen van de brochure enthousiast geworden? Dan prikken we een datum en zal je z.s.m. een bevestiging via de mail ontvangen.

Wat is thuis een geschikte ruimte voor een Newborn shoot?

ik werk volledig met daglicht. Daarom is het belangrijk om een kamer te vinden met zoveel mogelijk licht van buiten. Daarnaast is het belangrijk om zoveel mogelijk spullen die afleiden op de foto alvast weg te halen in de ruimte.

Welke kleding moeten we aan?

Tijdens een shoot met meerdere personen is het goed om naar jullie kleding te kijken. Teveel verschillende kleuren of printjes is niet aan te raden. kies bij voorkeur lichte kleuren, zachte kleuren en/of warme kleuren. Deze kleuren houden je foto's rustig. Vermijd hele felle en neon kleuren, deze vloeken snel bij elkaar. Kies liever ook niet voor drukke prints, patronen of teksten op je kleding. Het belangrijkste is dat jij je er comfortabel in voelt.

Verdere informatie kun je lezen in mijn informatie brochure. Deze kun je aanvragen via het contactformulier onder aan deze pagina.

Wanneer ontvang ik de foto's?

Bij een shoot ontvang je binnen 5 werkdagen de onbewerkte selectie in je online persoonlijke album. Je mag daarin zelf je favoriete beelden uitzoeken. Het uiteindelijke resultaat ontvang je binnen 14 dagen na het aanleveren van je definitieve selectie.

Waar vindt de shoot plaats?

De shoot is aan huis of op locatie, vaak in een buitengebied. Denk aan een bos, op het strand of een ander mooi gebied. Misschien hebben jullie wel een locatie in gedachten waar jullie bijzondere herinneringen hebben. Ik denk graag met jullie mee.

Wat doen we bij slechte weersomstandigheden?

Voor een buiten fotoshoot houd ik het weer altijd nauwlettend in de gaten. Als er slecht weer wordt verspeld hebben we altijd de dag voor de shoot of vlak van te voren nog even contact. Bij slecht weer zal de fotoshoot (kostenloos) worden verplaatst. Bij bewolking kan een buitensloot gewoon doorgaan.

Wat als ik onverwachts niet meer kan komen?

Dat zou jammer zijn! Annuleer je binnen 24 uur voor de shoot? Dan wordt er 20% in rekening gebracht. Dit komt omdat ik tijd in mijn agenda hiervoor vastgehouden heb. In overleg kunnen we kijken of we de shoot kunnen verplaatsen naar een mogelijke andere datum.

Worden mijn foto's automatisch gebruikt voor sociale media?

Natuurlijk wil ik mijn resultaten graag delen, het delen is voor mij erg waardevol. Bij het boeken van een fotoshoot betekent het dan automatisch dat je akkoord gaat met het eventueel delen van foto's op mijn website en/of social media.

Mocht je dit niet willen, geef dit dan bij het boeken van een shoot bij mij aan.

Kan ik ook een cadeaubon bestellen?

Zeker! Een leuk en origineel cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, babyshower of andere gelegenheid. Via het contact formulier kun je een cadeaubon bestellen. Deze pak ik voor je in en wordt per post opgestuurd.

Wanneer vind de betaling plaats?

Bij mij betaal je altijd pas na de shoot, maar wel voordat ik de beelden heb opgestuurd. Het is niet toegestaan om screenshots van de beelden met watermerk te maken en deze mogen ook niet worden gebruikt omdat er niet voor is betaald. Na betaling ontvangen jullie de beelden, zonder watermerk.

Krijgen we ook de onbewerkte beelden?

Ik lever net zoals de meeste fotografen helaas geen onbewerkte beelden zonder watermerk meer.