Meest gestelde vragen

Wat is je werkwijze rondom een trouwerij?

Voorafgaand aan de bruiloft kom ik graag bij jullie langs. We bespreken jullie wensen. Ik kan de hele dag met jullie mee, maar ook alleen een bepaald gedeelte van de dag. Je krijgt foto’s die de sfeer van jullie huwelijk écht laat zien. Het eten van de taart, de dansmoves van jullie vrienden, de emoties van jullie ouders.

Wat is het beste moment voor een zwangerschapsstoot?

De beste periode voor een zwangerschapshoot is tussen de 28 en 35 weken zwangerschap. Je buik is dan mooi rond en over het algemeen voel je je nog fit. Iets eerder of later kan natuurlijk ook, als dat (nog) fijn voelt voor jou!

Krijg ik korting bij het boeken van een zwangerschaps- en newbornshoot?

Ja zeker! Wanneer je zowel de zwangerschapsshoot als de newbornshoot in 1 keer bij mij boekt, ontvang je 20 euro korting.

Wanneer kan ik het beste een newbornshoot inplannen?

Ik merk dat veel ouders ervoor kiezen om de shoot zo’n 10 dagen tot 5 weken na de geboorte in te plannen. Dat kan natuurlijk ook wat later zijn. Tijdens je zwangerschap kunnen jullie de shoot dus vast gaan boeken. Is de baby geboren maar voelt de vastgelegde datum toch te vroeg? Dan kunnen we het natuurlijk verplaatsen.

Wat is je werkwijze rondom events?

Een evenement regelen en je ook nog druk maken of er wel van elk moment foto's worden gemaakt? Ik probeer deze zorgen bij je weg te nemen. Voorafgaand aan het event neem ik met jou alles door. We zullen bespreken wat de locatie wordt, waar jij absoluut foto's van wilt en welke details je belangrijk vindt.

Wat is thuis een geschikte ruimte voor een Newborn shoot?

ik werk volledig met daglicht. Daarom is het belangrijk om een kamer te vinden met zoveel mogelijk licht van buiten. Daarnaast is het belangrijk om zoveel mogelijk spullen die afleiden op de foto alvast weg te halen in de ruimte.

Welke kleding moeten we aan?

Tijdens een shoot met meerdere personen is het goed om naar jullie kleding te kijken. Teveel verschillende kleuren of printjes is niet aan te raden. kies bij voorkeur lichte kleuren, zachte kleuren en/of warme kleuren. Deze kleuren houden je foto's rustig. Vermijd hele felle en neon kleuren, deze vloeken snel bij elkaar. Kies liever ook niet voor drukke prints, patronen of teksten op je kleding. Het belangrijkste is dat jij je er comfortabel in voelt.

Nog een paar kleine tips; draag geen elastiekjes om je pols. Doe liever geen kauwgom in je mond. En haal je broekzakken leeg, denk aan bijvoorbeeld telefoons en sleutels.

Hoelang duurt een shoot?

Dit is afhankelijk van de soort shoot. Uiteraard volgen we bij bijvoorbeeld een newbornshoot het ritme van jouw baby. We kunnen tussendoor ook (korte) pauzes nemen. Even je kindje sussen, voeden of gewoon even een adempauze: het mag allemaal!

Wanneer ontvang ik de foto's?

Bij een bruiloft ontvang je kort na de bruiloft de eerste highlights van jullie dag in je online persoonlijke album. De rest van de foto's volgt binnen 14 dagen.

Bij andere shoots ontvang je binnen 5 werkdagen de onbewerkte selectie in je online persoonlijke album. Je mag daarin zelf je favoriete beelden uitzoeken. Het uiteindelijke resultaat ontvang je binnen 14 dagen.

Waar vindt de shoot plaats?

De shoot is aan huis of op locatie, vaak in een buitengebied. Denk aan een bos, op het strand of een ander mooi gebied. Misschien hebben jullie wel een locatie in gedachten waar jullie bijzondere herinneringen hebben. Ik denk graag met jullie mee.

Wat doen we als het regent?

Voor een buiten fotoshoot houd ik het weer altijd nauwlettend in de gaten. Als er slecht weer wordt verspeld hebben we altijd de dag voor de shoot of vlak van te voren nog even contact. Bij slecht weer zal de fotoshoot (kostenloos) worden verplaatst.

Wat als ik onverwachts niet meer kan komen?

Dat zou jammer zijn! Annuleer je binnen 24 uur voor de shoot? Dan wordt er 20% in rekening gebracht. Dit komt omdat ik tijd in mijn agenda hiervoor vastgehouden heb. In overleg kunnen we kijken of we de shoot kunnen verplaatsen naar een mogelijke andere datum.

Worden mijn foto's automatisch gebruikt voor sociale media?

Natuurlijk wil ik mijn resultaten graag delen, dus het delen is voor mij erg waardevol. Mocht je dit niet willen, geef dit voor de shoot even bij mij aan.