Fernando & Kimberley

Céline heeft al meerdere keren foto’s van ons gemaakt. Bij de eerste fotoshoot voelden wij ons meteen op ons gemak, terwijl op de foto gaan helemaal niet zo ons ding is. De ontspannen en gezellige sfeer zorgde ervoor dat wij ons zelfs op ons gemak voelde voor de camera! Om deze reden heeft zij zowel bij de verloving als bij de bruiloft foto’s gemaakt. Dat ze bij deze twee super speciale momenten was, zegt natuurlijk al iets over ons vertrouwen in haar! Céline geeft goede tips en heeft een oog voor mooie plekjes of het juiste licht. Ook weet zij op de leukste momenten een foto te maken, waardoor het helemaal niet nep of geforceerd is en het een goed beeld geeft van de sfeer. Het eindresultaat is dan ook iedere keer weer super! Wij zijn super enthousiast en raden het zeker aan om Céline te vragen voor jouw fotomoment.

FAYAZ & MIREILLE

Nadat wij onze zwangerschapsshoot vast hebben laten leggen door CVZphotography en wij super tevreden waren met het resultaat van de foto's, hebben wij ook de newbornshoot geboekt bij Celine. De fijne ongedwongen sfeer maakte dat wij ons erg op ons gemak voelde tijdens beide shoots. Dankzij Celine hebben wij hele mooie blijvende herinneringen aan deze twee speciale momenten die nu voor altijd vastgelegd zijn.

Sharona Musse

Ik kreeg de tip om op de facebookpagina van CVZphotography te kijken. Celine zocht modellen voor een zwangerschapsshoot. Dit leek mij wel wat en wat was het geweldig. Ze heeft zulke mooie foto’s gemaakt en geheel kosteloos! Niet zoals andere acties waar je altijd nog een hoop geld voor moet betalen. We vonden de foto’s zo mooi dat ik van mijn familie als kraamcadeau een kadobon voor een newbornshoot bij CVZphotography heb gekregen. Ook dit eindresultaat was geweldig ! Al met al echt een aanrader! 

Mustafa & Stephanie

Een hele mooie en gezellige mini shoot gehad bij het Leesten. Voelde ontspannen en de tijd vloog voorbij. Celine was goed voorbereid en had al plekjes en ideeën om het perfecte plaatje te krijgen. Celine is erg goed met kinderen. Ons zoontje van toen 8 maanden oud staat bijna op iedere foto met een lach. Foto’s werden ook snel aangeleverd. Zijn super blij met onze foto’s en de service. Wij zouden cvzphotography zeker aanraden.

Manon Wagenaar

Celine heeft ons gezin prachtig vastgelegd op de heide. We doen vrijwel nooit fotoshoots, maar daar gaat nu zeker verandering in komen. Celine nam de tijd om de mooiste plaatjes te maken van ons. Toen we de bewerkte foto's kregen waren we blij verrast! Heel dankbaar voor de mooie plaatjes.

Dankzij jouw foto’s hebben we een aandenken die we altijd kunnen bekijken en bewaren. De shoots zijn altijd gezellig en je bent super gedreven en professioneel in je werk. Denkt mee met alles, zo ook met de nabewerking. Helemaal naar onze smaak. Tot snel voor de volgende shoot!

Ashley Jacobs