Momenten van nu voor later


Bij eventfotografie kun je denken aan foto’s tijdens verjaardagen, babyshowers, gender reveal party, cake smash en meer. Het fijne van een fotograaf bij jouw evenement is dat je als organisator helemaal niet om hoeft te kijken naar het maken van foto’s. Je kunt genieten zonder zorgen of de herinneringen wel worden vastgelegd. Ik zoek tijdens het event altijd naar de details die het event uniek maken. Ik ben er niet alleen voor wat er op het "podium" gebeurt maar ook wat er om heen gebeurt.


Babyshower of gender reveal

De nieuwste trend in zwangerschapsfotografie is de gender reveal party. Tijdens dit feest krijgen de gasten (en vaak het stel dat zwanger is) antwoord op de vraag: wordt het kindje een jongen of een meisje? Ontzettend leuk om dit vast te laten leggen! Later kun je met je kindje terugkijken op dit bijzondere moment. Ook de babyshower is een trend uit Amerika. De komst van je baby vieren met je geliefden met hapjes, drankjes en cadeautjes.


Of jullie nu groots of klein uitpakken: ik zorg ervoor dat alle bijzondere momenten op camera worden vastgelegd. Je beste vriendin die in tranen uitbarst of je oom die baalt dat het geen jongetje wordt… alles komt op de plaat. 


Verjaardag of een jubileum

Is er iemand jarig? Dan valt er iets te vieren! Maar ook een jubileum is het moment om uit te pakken samen met vrienden, familie en je geliefden. Ik leg dit graag voor jullie op beeld. Als je later de foto’s terugkijkt zul je niet alleen de gasten terugzien, maar de complete sfeer.

Elk evenement is anders, daarom werk ik hiervoor niet met standaard pakketten.